dimarts, 3 de febrer del 2009

Més adopcions!!!!




En el programa passat vam tenir moltes sorpreses, per una banda ens vam trobar amb una parella de Reus que havien vingut a la protectora de la Lydia per fer una donació de diners per l'hospital Veterinari que hi estan construint!

Una de les altres sorpreses és que la nostra estimada Rosseta que ja haviem intentat adoptar en un dels nostres programes, per fi ha trobat la casa i la familia que tant es mereixia, la Maria Florejachs Naudi, d'Albesa, és qui l'ha adoptat, segur que en fara les seves delícies ja que feia poc que el seu gos s'havia mort després de 17 anys junts!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola!
La meva família i jo som seguidors del programa Agosarats. De fet, els dimecres ens reunim pares i germans per dinar i veure el programa junts (a casa nostra no es veu Lleida TV). El cas és que el programa està bé per la tasca que desenvolupa, però la seva gràcia principal és la seva presentadora, la Lourdes Cuadrat. A casa tots som fans de la Lourdes, un dia la vam trobar pel carrer i ens va fer una il·lusió molt gran, és igual de graciosa al natural que a la TV, la tia no actua, no. Ara fa dues setmanes que la Lourdes no apareix, ningú no ens ha donat cap explicació i, la veritat, es troba a faltar. Sense desmerèixer la noia que hi ha ara (que potser és més professional) la gràcia, el "salero" i la imatge de la Lourdes, amb la seva vestimenta i els seus simpàtics errors és irremplaçable. Volem que torni la Lourdes, sense ella els migdies del dimecres ja no són el mateix.
Neus de Lleida

HOSPITAL VETERINARI DE LLEIDA

AQUARIS LINYOLA