dimarts, 14 d’octubre del 2008

ADOPTATS LA PUÇETA I L'OMEGA!!




En el primer programa d'Agosarats la senyora Aurèlia ens va dir que li encantaria tenir un gos petit.

Així doncs, en el segon programa vam decidir de portar-li un gos petit, el puceta, però finalment la senyora Aurèlia no el va voler perquè va dir que era massa gran. Ens vam quedar molt xafats, ja que teníem 2 gossos per donar: l'Omega que era la protagonista del dia i la Puceta.

Després d'estar una bona estona per Torrefarrera, en un carrer, ens vam topar amb els dos adoptants del programa! La M. Alba, tot un exemple; una dona amb dues nenes que estava embarassada i que, a més, ja tenia 2 gossos, ella va ser l'adoptant de l'Omega. Per altra banda, al mateix carrer però a la casa del davant, li vam trobar casa a la Puceta, amb l' Anabel i la seva família, que ja tenien una gosseta de la mida de la nostra Puceta.
Les dues famílies estan encantades amb els dos nenets nous.

Esperem que sigueu molt feliços! Moltes gràcies!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats pel programa, m'agrada molt i he vist una evolució de la reportera, amb aquest programa la he vist mes sensibilitzada amb el tema, pero siusplau 30 minuts es molt poc vull veure mes casos de la protectora, no sols un jejeje que sigo mes llaaaaaaarrrrrrggggggggg

Anònim ha dit...

Hola moltes gràcies per el teu comentari!

De mmoment farem 30 minuts! A nosaltres ens passa també molt ràpid eh no et creguis!

Es veritat que potser en el primer programa semblava que estiguessim pocs sensibilitzats, però volem deixar clar que no es així, es més si vam decidir de fer aquest programa es perquè ens preocupa el tema.

També volem deixar clar que no dónem el gos així com així, al programa no es veu però off de record, la protectora decideix si l'adoptant es pot quedar amb el gos o no.

Esperem que no et perdis cap programa! I una vegada més moltes gràcies per el coment!

Neus i Lourdes

Anònim ha dit...

ho ven aseguro que no mel penso perdre jejeejjejeje adoro els animals!!!!a mes estic fent molta difusio del vostre programa als amics aixi que endavant per que estic segura que la idea es ideal!!!!un petonet, anabel

Anònim ha dit...

per certt aquesta neus no sera la de mollerussa? jejeje la que te un labrador!!!!!jeje seguiu aixi maques.anabel

Anònim ha dit...

Si podria ser que aquesta Neus tingués un labrador... Gràcies per fer-nos propaganda, la veritat és que el programa està tenint més repercussió del que ens pensàvem! Això és bo ja que el nostre objectiu principal, és fer saber a la gent que a les protectores hi ha molts gossos que esperen una nova oportunitat!

Merci Anabel!

Neus i Lourdes

Anònim ha dit...

pel que necesiteu soc aqui, ja que tinc un munt de casos al meu blog d'adopció, per si voleu fer tambe explicacó d'histories d'aquestes de no dormir, pero bueno primer intentarem solventar els problemilles quetenim a lleida, jo ara estic lluitant per un cas de maltractes a miralcamp, no se si os podeu ficar dins aquestos temes, pero estic parlant amb la fundacio faada per desmantelar a 17 gossos de miralcamp q estan en condicions deplorables!!!gracies per fer el que feu, records a la neus, digali que soc la anabel que treballa a la botiga de m&s de mollerussa, jejejjee, q sempre pasa per alla per a comprar regals pel ferran jejejeejej, petons, anabel

HOSPITAL VETERINARI DE LLEIDA

AQUARIS LINYOLA